Over ons

DHG groep Geleen bestaat uit 3 afzonderlijke vennootschappen:
- DHG Nederland bv
- DHG Ventilatiebalie bv
- DHG Service & Onderhoud bv

De basis van de groep is gelegd in 1989 met de oprichting van aRcoustic bv. Deze vennootschap hield zich bezig met het ontwerpen en produceren van bouwkundige en industriële geluidsisolatie en geluiddempende ventilatiesystemen. De industriële werkzaamhede en de productie van de geluiddempende ventilatiesystemen van aRcoustic bv zijn later ondergebracht in het in 1999 opgerichte DHG Nederland bv.

Een jarenlange innige samenwerking met een bedrijf uit Rotterdam heeft geleid tot de oprichting van DHG Ventilatiebalie bv, een groothandel in ventilatieproducten.

De groeiende vraag naar service en onderhoud aan onze eigen geluiddempende ventilatiesyste- men en eveneens andere fabrikaten heeft geleid tot de oprichting van DHG Service & Onderhoud bv, in 2013 zijn de activiteiten uitgebreid met aanleggen en onderhouden airconditioningsystemen. 

Hierdoor is DHG een compleet bedrijf voor al uw luchtbehandeling.

DHG Nederland bv>>

Waar ventilatie vaak een geluidlek naar buiten betekent, kan een silenko® demper een belangrijke bijdrage leveren aan de geluidsisolatie van een horeca- of industrieël bedrijf.

Lees verder >>

DHG Ventilatiebalie bv>>

DHG Ventilatiebalie bv is groothandel in huishoudelijke, commerciële en industriële ventilatoren en accessoires. Veel ventilatoren zijn uit voorraad leverbaar.

Lees verder >>

DHG Service & Onderhoud bv>>

DHG Service & Onderhoud bv ontwerpt, installeert en voert onderhoud uit aan complete luchtbehandelingssystemen. DHG Service & Onderhoud bv vormt een aanspreekpunt voor woningverenigingen, Vve's en particulieren.

Lees verder >>

Volg ons op Instagram>>

Like ons op Facebook >>